HLR UTBILDNING I STOCKHOLM

HLR utbildning räddar liv! Brandmän med verkliga erfarenheter lär dig hjärt och lungräddning. Vår HLR utbildning är unik, boka er utbildning redan idag!

HLR utbildning i Stockholm, Hjärt- och Lungräddning

Vi lär dig rädda liv med Stockholms bästa HLR utbildning!

HLR utbildning räddar liv, lär dig hjälpa till om din arbetskamrat eller närstående drabbas av ett hjärtstopp eller sätter nåt i halsen.

Brandmän som instruktörer med verklig erfarenhet
Lär dig hjärt- och lungräddning
Lär dig hjälpa någon som sätter i halsen
I denna HLR utbildning lär du dig använda en hjärtstartare
Gratis HLR affischer!

hlr utbildning
HLR utbildning i Stockholm, Hjärt och Lungräddning

Kursfakta

Tidsåtgång:
2 timmar

Plats:
Vi kommer ut till er

Antal deltagare:
Upp till 16 deltagare per grupp

Språk:
Svenska eller Engelska

Innehåll HLR utbildning

Livsfarligt läge
Medvetandekontroll
Andningskontroll
Stabilt sidoläge
Larma 112
Kedjan som räddar liv
Praktiska övningar i HLR
Praktiska övningar med hjärtstartare
Livräddning vid luftvägsstopp
Genomgång av hjärtstartaren
Demonstration av hjärtstartaren
Säkerhetsaspekter vid användning
Praktisk scenarioövning med hjärtstartaren

utbildning i hlr

Därför ska ni välja oss

I denna utbildning i hjärt och lungräddning kommer ni att lära er agera på rätt sätt om en arbetskamrat sätter något i halsen eller får ett hjärtstopp. Vår HLR utbildning är kvalitetssäkrad och följer alltid de senaste riktlinjerna. Vi har professionell övningsutrustning och utbildningsmaterial som är pedagogiskt framtagna.

Brandmän som instruktörer med verklig erfarenhet av hjärt och lungräddning

HLR utbildning i Stockholm på engelska eller svenska

Ni lär er göra hjärt och lungräddning om någon sätter i halsen eller får hjärtstopp

Företaget certifieras enligt arbetsmiljöverkets föreskrifter

Deltagarna får personliga certifikat

Gratis HLR affischer gällande hjärt och lungräddning

Denna HLR utbildning är kvalitetssäkrad enligt HLR-rådets riktlinjer

100% pengarna tillbaka garanti

Utbildning i hjärt och lungräddning

Vad våra kunder säger om oss

linje
google recension

“Synnerligen väl genomförd utbildning. Utbildningen var skräddarsydd för att passa våra behov, och ganska slimmad ur ett tidsperspektiv. Instruktören lyckades förmedla kunskap till personalen blandat med praktiska övningar som både uppskattades och gav många nya insikter.”

Jesper Tornjebjer | Rektor Sköndalsskolan på Stockholm stad

google recension

“HLR utbildningen var mycket bra, lärorik och en ögonöppnare för många. Bra kompetens på instruktören. Ett stort plus för att det gick att hålla utbildningen på engelska trots att instruktören inte var förberedd på det. Jag rekommenderar varmt HLR Experten till andra.”

Jeanette Anderberg | Ekonomichef på Vix Technology AB

google recension

”Jättebra utbildning i HLR med tydlig kompetens inom området från både utbildningsledare och instruktörer. Trots tidsbrist fick våra medarbetare en bra genomgång och samtliga var nöjda med upplägget. Jag kommer absolut rekommendera HLR Experten till andra! Tusen tack!”

Julia Petersson | People & Culture Advisor på Discovery Networks Sweden

Utbildning i HLR är livsviktigt

Det sker mer än 5000 plötsligt oväntade hjärtstopp i Sverige varje år och 500-600 personer överlever tack vare hjärt och lungräddning. Chansen till överlevnad är helt beroende på snabb och effektiv hjälp av personer som utför HLR på ett korrekt sätt.

Vi lär er rädda liv och agera på rätt sätt vid ett hjärtstopp. Våra kunniga instruktörer med verklig erfarenhet av hjärtstopp erbjuder en HLR utbildning i Stockholm på både svenska och engelska. Denna utbildning i hjärt och lungräddning följer de senaste riktlinjerna från Svenska HLR rådet och ger deltagarna som genomför kursen ett personligt certifikat på godkänd utbildning

Utbildningen i HLR består av både teori och praktik och ger grundläggande kunskaper i hjärt lungräddning och hur man använder en hjärtstartare vid ett hjärtstopp. Vi övar enbart med övningsdockor och hjärtstartare av god kvalitet och användarvänlighet som ger en verklighetstrogen känsla gällande utförande av HLR och applicerande av hjärtstartare.

utbilda dig i hlr

Alla deltagare får utbildningsbevis

När ni har genomfört en HLR utbildning via oss så får alla deltagare direkt efter kursen ett digitalt utbildningsbevis. Detta laddar deltagarna ner själva och kan därefter visas upp vid behov.

Certifikatet är giltigt i två år från utfärdandet och eftersom det skickas direkt till deltagarnas personliga e-mail så är det svårt att tappa bort.

Skulle det mot förmodan ändå försvinna kan ni alltid höra av er till oss med namn och kursdatum så skickar vi ett nytt utan extra kostnad.

HLR-certifikat,utbildningsbevis

Gratis HLR certifikat till hemsidan

Alla företag som genomgår en HLR utbildning har möjlighet att få en digital certifiering i form av en logga som ni kan infoga på er hemsida. Detta skapar ett förtroende för er och visar att ni tar ansvar för personalens och besökarnas säkerhet.

Certifieringen är helt kostnadsfri och vi erbjuder också vägledning för hur ni infogar denna på er hemsida. I tillägg till det får ni också ett professionellt inramat företagscertifikat som ni kan placera väl synligt vid er entré eller reception.

HLR Experten certifikat

Ta gärna del av vårt gratismaterial

Vi vet att alla inte har möjlighet att genomföra en utbildning i hjärt och lungräddning på plats tillsammans med en instruktör, det kan många gånger vara väldigt kostsamt om man som privatperson vill lära sig HLR.

Vi vill gärna att så många som möjligt kan ta del av denna livsviktiga kunskap och har därför tagit fram utbildningsmaterial som alla kan ta del av helt kostnadsfritt!

Våra HLR affischer är väldigt uppskattade och har laddats ned hundratals gånger, väldigt många företag och organisationer har satt upp dessa affischer i deras lokaler så att man snabbt kan repetera sina kunskaper.

Affischerna visar hur man utför hjärt och lungräddning på både barn och vuxna både vid hjärtstopp, luftvägsstopp och drunkning, de finns numera både på svenska, engelska och arabiska!

Ni får gärna ladda ned de och hänga upp var helst ni vill, de finns i olika storlekar beroende på behov, det enda vi begär är att ni inte ändrar innehållet på något sätt. De ersätter däremot inte en riktigt HLR utbildning på något sätt.

Komplett guide i HLR

Om ni vill dyka djupare in i ämnet så har vi också publicerat en väldigt informativ och genomgående artikel i hur man gör hjärt och lungräddning. Här går vi igenom de olika stegen från att bedöma medvetandet, kontrollera andningen, påbörja HLR och ansluta en hjärtstartare.

HLR Vuxen Affisch

Begär en gratis offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag på HLR utbildning. Ni får svar samma dag! Ni kan också kontakta oss på info@hlr-experten.se
 eller på telefonnummer 070 – 273 68 53