UTRYMNINGSÖVNING STOCKHOLM

Skapa en säker utrymningsorganisation på företaget med hjälp av våra kompetenta brandmän med erfarenhet från verkligheten.

Utrymingsövning

 Vi erbjuder en utrymningsövning där er verksamhet får hjälp med att planera, genomföra och utvärdera övningen för att finna eventuella brister samt kontrollera så att era egna rutiner följs och fungerar som de ska.

Ni skapar en trygg arbetsplats med en utrymningsövning
Våra instruktörer är brandmän med verklig erfarenhet
Vi anpassar utrymningen till ert företag
Certifikat som godkänner företaget!

utrymning på företag
utrymningsövning stockholm

Kursfakta

Tidsåtgång:
ca 2 tim per övningstillfälle

Plats:
Vi kommer ut till er

Språk:
Svenska eller Engelska

Antal deltagare:
Obegränsat

Har ni någonsin testat att utrymma er lokal med utrymningslarm och utrymningsledare för att se om utrymningsorganisationen fungerar som den ska?

Om man vill garantera en trygg utrymning krävs en effektiv utrymningsorganisation. Genom rutiner, utbildning och övning säkerställer man en fungerande organisation.

Under en utrymningsövning kan personalen träna på utrymning enligt verksamhetens rutiner. Övningen ger deltagarna medvetande om eventuella problem som kan uppstå vid en verklig utrymning.

fire marshall training

Praktisk övning (tillval)

Släcka verklig brand med brandsläckare
Släcka brinnande docka med brandfilt

Genomförande

Övningen kan anpassas efter era speciella behov och förutsättningar. Moment som försvårar en normal utrymning kan skapas. Vi går igenom utrymningsövningen tillsammans med brandskyddsansvariga och utsedda utrymningsledare både före och efter för att utvärdera och diskutera genomförandet.

Larmgivning sker i överenskommelse med larmansvarig och personalen ska då utrymma och samlas åter på återsamlingsplatsen. Utrymningsledarna får öva på sin roll och lämna besked till den brandskyddsansvarige.

I samband med en utrymningsövning kan deltagarna öva med brandsläckare och brandfilt mot verklig eld. Efter övningen samlas alla ansvariga utrymningsledare och brandskyddsansvarige för att diskutera förbättringsåtgärder på eventuella problem som uppstod och för att dela med sig av erfarenheter.

Brandmän som instruktörer med verklig erfarenhet

Ni skapar en trygg miljö på arbetsplatsen och förbättrar utrymningsorganisation

Vi skräddarsyr utrymningsövningen åt ert företag

100% pengarna tillbaka garanti

utrymning arbetsplats

Vad våra kunder säger om oss

linje
google recension

“En informativ och bra utbildning som engagerade medarbetarna. Instruktörens goda förmåga att lära ut skedde i dialog med medarbetarna. Upplägget med både en teoretisk del och en praktisk del var uppskattat. Vi kan verkligen rekommendera HLR Experten till andra.”

Karolina Filipsson | Administrativ chef på Holmquistsign AB

google recension

“Instruktören var utmärkt och han var tydlig och pedagogisk och det märktes att han visste vad han talade om och kunde föra det vidare till oss. Vi kommer definitivt att utnyttja HLR Experten igen när behov uppstår. Kan därmed varmt rekommendera HLR Experten. ”

Torvald Duan | Gruppchef på Nacka Kommun

google recension

”Väldigt bra utbildning. Tydligt samtidigt enkelt att förstå och kunna applicera det instruktören berättade. Lättsam och väldig informativ instruktör som gjorde att tiden flög iväg.”

Therese Roos | Kontorsansvarig på Botkyrka stadsnät AB

Begär en gratis offert

Fyll i formuläret för att få ett prisförslag på utrymningsövning. Du får oftast svar samma dag! Du kan också kontakta oss på info@hlr-experten.se eller på telefonnummer 070 – 273 68 53