Läs gärna vad våra kunder tycker om oss!

”Kursens upplägg var mycket pedagogiskt, med bra utrymme för frågor och klargöranden. Instruktören var saklig och mycket kunnig. Jag gillar att det var gott om tid både för att ta in och för att reflektera. Samt verkligen öva när det kommer till Hjärt- lungräddningen. Kursen kändes även väldigt aktuell, vid tidigare kurstillfällen med annan kursleverantör har visningsmaterialet varit gammalt och inaktuellt, det är viktigt att kunna känna igen sig i exemplen. Rekommenderar HLR Experten varmt.”

Jenny Magnusson, Ekonomiansvarig
Upplev Botkyrka AB/Subtopia

”Vi är mycket nöjda med utbildningen inom HLR med hjärtstartare. Vår lärare Wasim var en behaglig person som hade ett mycket pedagogiskt upplägg. Bra blandning av teori och praktik. Bokningsproceduren var smidig. Vi fick snabbt svar på de frågor vi hade och en tydlig offert som sedan ledde till att vi valde er. Vi rekommenderar gärna HLR experten till andra.”

Anette Älmeby, Projektledare
Svenskt Vatten AB

”Lugn, kompetent och med en bra förmåga att hela tiden samla gruppen för att undvika sidospår. Förklarade/instruerade på ett lugnt och säkert sätt. Tiden användes på bästa möjliga sätt. Kortare teori varvades med praktik. Särskilt bra att det var fler repetitioner på övningen. Bokning och kommunikation fungerade perfekt. Rekommenderar HLR Eperten varmt till andra, två välinvesterade timmar.”

Kristina Zanardi, Utbildning och kvalitetsansvarig
KFI Spa Management AB

”Mycket bra. Bra nivå på kursen och väl presenterad kurs som gjorde det enkelt att följa med. Kommunikation och bokning fungerade kanon. Fick återkoppling strax innan utbildning för att säkerställa att allt fortfarande gick enligt plan och skulle varmt rekommendera HLR Experten till andra!”

Jonny Carlsson, Ekonomiansvarig
Finance Recrutiment Sweden

”Vi var nöjda med kursen som gav oss utbildning i det vi önskade. bra med mycket praktiska moment där man fick öva och några tankeställare i informationen under utbildningen. Trevlig utbildare med entusiasm i ämnet. Kändes mycket prisvärd. Jag rekommenderar gärna HLR Experten till andra.”

Anna Olsson, Platschef
Hufvudsta Gård Mat & Möten

”Det kändes inspirerande och flera tyckte att de skulle våga hjälpa andra nu efter utbildningen. Både utbildningen och instruktören är väl uppskattad. Mycket kunnig och insatt i ämnet. Bra fokus på lärandet och tiden. Mycket nöjda med bemötandet och hur vi har fått svar på frågor som ställdes. Bra upplägg med utbildningen. Det var snabb återkoppling vid bokning. Mycket uppskattat att få inramat företagscertifikat. Vi rekommenderar starkt HLR Experten till andra verksamheter och privatpersoner.”

Berit Mesfun, Verksamhetschef
AB Hemstöd24 Omsorg

”Synnerligen väl genomförd utbildning. Utbildningen var skräddarsydd för att passa våra behov, och ganska slimmad ur ett tidsperspektiv. Instruktören lyckades förmedla kunskap till personalen blandat med praktiska övningar som både uppskattades och gav många nya insikter.”

Jesper Tornebjer, Rektor
Sköndalsskolan, Stockholm stad

Vix_Technology

”Utbildningen var mycket bra, lärorik och en ögonöppnare för många. Bra kompetens på instruktören. Ett stort plus för att det gick att hålla utbildningen på engelska trots att instruktören inte var förberedd på det. Jag rekommenderar varmt HLR Experten till andra.”

Jeanette Anderberg, Ekonomichef
Vix Technology (Scandinavia) AB

”Mycket bra genomgående. Informativ teoretisk genomgång och sedan praktisk övning på det. Kommunikation och bokning har fungerat jättebra med snabba svar och enkelt och tydligt. Tack så mycket för väl genomfört uppdrag.”

Annica Norbäck, Vice VD/Administrativ chef
Söderhalls Renhållningsverk AB

”Det var en jättebra kurs. Kursledaren var tydlig och bra. Talade högt och tydligt och visade de praktiska övningarna på ett tydligt sätt. Kursens innehåll var bra med variation på teori, film och praktisk övning som gör att man orkar bättre. Det var inte jag som bokade kursen men jag har inte hört om att det skulle varit några problem. Jag skulle absolut rekommendera HLR Experten till andra.”

Camilla Regn, Pensionsadministratör/arbetsmiljöombud
Aditro

”Vi är mycket nöjda. Känns som att det var precis lagom utbildning och enligt våra önskemål och där ingår instruktören och kursens upplägg också. Gick smidigt att boka via mejl, snabb återkoppling. Absolut kan vi rekommendera HLR Experten till andra. Mvh Tibra Medica Vårdcentral.”

Camilla Schantz, Medicinsk sekreterare
Tibra Medica Vårdcentral

”Kursen var väldigt bra upplagd med många praktiska övningar. Vi tyckte att instruktören var väldigt tydlig och hade lätt att förmedla sin kunskap till oss samt att han var väldig trevlig. Vi är till 100% nöjda.”

Anette Karlsson, Skyddsombud/Arbetsledare
M Dialysis AB

”Jättebra utbildning med tydlig kompetens inom område från både utbildningsledare och instruktörer. Trots tidsbrist fick våra medarbetare en bra genomgång och samtliga var nöjda med upplägget. Jag kommer absolut rekommendera HLR Experten till andra! Tusen tack!”

Julia Petersson, People & Culture Advisor
Discovery Networks Sweden

UMA-Workspace

”Kursens upplägg var bra och instruktörens kompetens inom området var hög. Kände att vi alla var bekväma och att vi fick lära oss väldigt mycket. Vi pratar fortfarande om videon som visades då och då. Kommunikationen mellan bokningen har varit super. De var väldigt snabba och flexibla med både svar och datum. Kommer boka er när vi anställer fler igen!”

Asal Fard, Community Manager
UMA Workspace

”Vi har haft HLR utbildning tidigare men den här kursen slår dom stort. Instruktören höll en väldigt hög nivå på alla plan både lära, tydlighet, flexibilitet m.m. då jag gått många olika kurser måste jag säga att denna var faktiskt den bästa! Jag kan starkt rekommendera denna kursen till andra. Och jag tycker verkligen den var prisvärd om man kollar med många andra i samma utbildningsområde. Instruktören var påläst och kändes uppdaterad i området HLR samt första hjälpen. Tidigare instruktörer vi haft har inte alls varit lika duktiga.”

Niklas Danielson, Projektledare/ Delägare
Moabgruppen AB

”Jättebra och givande utbildning. Skönt att vara så få deltagare så man kunde fråga och fick lite mer tid att öva m.m. Instruktören kändes väldigt kompetent, lärde ut på ett lugnt och metodiskt sätt. Snabb och enkel kommunikation inför kursen. Vi kommer boka fler tillfällen och kan verkligen rekommendera HLR Experten.”

Mia Wolff, Facility Manager
Sabis AB

”Jag tycker att utbildningen var väldigt bra och instruktören var väldigt tydlig och duktig .Det var väldigt smidigt att boka tid med er via mail och ja, jag skulle rekommendera hlr experten för andra. Tack! för en bra utbildning.”

Sara Sliwo, Klinikchef
Tandea

”Vi är mycket nöjda. Upplägget anpassades för oss så att vi kunde få med vårt eget SBA arbete och utrymningsorganisation i utbildningen. Lyhörd utbildare som tog sig tid att svara på alla frågor från personalen. ”

Maria Östman, Säkerhetschef
Södertörns Högskola