Läs gärna vad våra kunder tycker om oss!

“Kursens upplägg var mycket pedagogiskt, med bra utrymme för frågor och klargöranden. Instruktören var saklig och mycket kunnig. Jag gillar att det var gott om tid både för att ta in och för att reflektera. Samt verkligen öva när det kommer till Hjärt- lungräddningen. Kursen kändes även väldigt aktuell, vid tidigare kurstillfällen med annan kursleverantör har visningsmaterialet varit gammalt och inaktuellt, det är viktigt att kunna känna igen sig i exemplen. Rekommenderar HLR Experten varmt.”

Jenny Magnusson, Ekonomiansvarig
Upplev Botkyrka AB/Subtopia

“Vi är mycket nöjda med utbildningen inom HLR med hjärtstartare. Vår lärare Wasim var en behaglig person som hade ett mycket pedagogiskt upplägg. Bra blandning av teori och praktik. Bokningsproceduren var smidig. Vi fick snabbt svar på de frågor vi hade och en tydlig offert som sedan ledde till att vi valde er. Vi rekommenderar gärna HLR experten till andra.”

Anette Älmeby, Projektledare
Svenskt Vatten AB

“Lugn, kompetent och med en bra förmåga att hela tiden samla gruppen för att undvika sidospår. Förklarade/instruerade på ett lugnt och säkert sätt. Tiden användes på bästa möjliga sätt. Kortare teori varvades med praktik. Särskilt bra att det var fler repetitioner på övningen. Bokning och kommunikation fungerade perfekt. Rekommenderar HLR Eperten varmt till andra, två välinvesterade timmar.”

Kristina Zanardi, Utbildning och kvalitetsansvarig
KFI Spa Management AB

“Mycket bra. Bra nivå på kursen och väl presenterad kurs som gjorde det enkelt att följa med. Kommunikation och bokning fungerade kanon. Fick återkoppling strax innan utbildning för att säkerställa att allt fortfarande gick enligt plan och skulle varmt rekommendera HLR Experten till andra!”

Jonny Carlsson, Ekonomiansvarig
Finance Recrutiment Sweden

“Vi var nöjda med kursen som gav oss utbildning i det vi önskade. bra med mycket praktiska moment där man fick öva och några tankeställare i informationen under utbildningen. Trevlig utbildare med entusiasm i ämnet. Kändes mycket prisvärd. Jag rekommenderar gärna HLR Experten till andra.”

Anna Olsson, Platschef
Hufvudsta Gård Mat & Möten

“Det kändes inspirerande och flera tyckte att de skulle våga hjälpa andra nu efter utbildningen. Både utbildningen och instruktören är väl uppskattad. Mycket kunnig och insatt i ämnet. Bra fokus på lärandet och tiden. Mycket nöjda med bemötandet och hur vi har fått svar på frågor som ställdes. Bra upplägg med utbildningen. Det var snabb återkoppling vid bokning. Mycket uppskattat att få inramat företagscertifikat. Vi rekommenderar starkt HLR Experten till andra verksamheter och privatpersoner.”

Berit Mesfun, Verksamhetschef
AB Hemstöd24 Omsorg

“Synnerligen väl genomförd utbildning. Utbildningen var skräddarsydd för att passa våra behov, och ganska slimmad ur ett tidsperspektiv. Instruktören lyckades förmedla kunskap till personalen blandat med praktiska övningar som både uppskattades och gav många nya insikter.”

Jesper Tornebjer, Rektor
Sköndalsskolan, Stockholm stad

Vix_Technology

“Utbildningen var mycket bra, lärorik och en ögonöppnare för många. Bra kompetens på instruktören. Ett stort plus för att det gick att hålla utbildningen på engelska trots att instruktören inte var förberedd på det. Jag rekommenderar varmt HLR Experten till andra.”

Jeanette Anderberg, Ekonomichef
Vix Technology (Scandinavia) AB

“Mycket bra genomgående. Informativ teoretisk genomgång och sedan praktisk övning på det. Kommunikation och bokning har fungerat jättebra med snabba svar och enkelt och tydligt. Tack så mycket för väl genomfört uppdrag.”

Annica Norbäck, Vice VD/Administrativ chef
Söderhalls Renhållningsverk AB

“Det var en jättebra kurs. Kursledaren var tydlig och bra. Talade högt och tydligt och visade de praktiska övningarna på ett tydligt sätt. Kursens innehåll var bra med variation på teori, film och praktisk övning som gör att man orkar bättre. Det var inte jag som bokade kursen men jag har inte hört om att det skulle varit några problem. Jag skulle absolut rekommendera HLR Experten till andra.”

Camilla Regn, Pensionsadministratör/arbetsmiljöombud
Aditro

“Vi är mycket nöjda. Känns som att det var precis lagom utbildning och enligt våra önskemål och där ingår instruktören och kursens upplägg också. Gick smidigt att boka via mejl, snabb återkoppling. Absolut kan vi rekommendera HLR Experten till andra. Mvh Tibra Medica Vårdcentral.”

Camilla Schantz, Medicinsk sekreterare
Tibra Medica Vårdcentral

“Kursen var väldigt bra upplagd med många praktiska övningar. Vi tyckte att instruktören var väldigt tydlig och hade lätt att förmedla sin kunskap till oss samt att han var väldig trevlig. Vi är till 100% nöjda.”

Anette Karlsson, Skyddsombud/Arbetsledare
M Dialysis AB