Om oss

Wasim Hentati heter jag och startade företaget 2017, jag har aktivt arbetat som brandman sedan 2009. Jag är också certifierad HLR instruktör i Vuxen HLR, Barn HLR, Första hjälpen, Brandfarliga heta arbeten samt grundläggande brandskydd. Det är mig ni främst kommer att ha kontakt med vid förfrågningar och bokningar. 

Jag startade företaget med en målsättning om att ge så många människor som möjligt viljan och förmågan till att agera i en nödsituation, vare sig det handlar om hjärtstopp eller brand. Utbildningarna är förankrade i verkligheten och exempel hämtas från våra instruktörers egna upplevelser.

Vi kan också skräddarsy en utbildning efter era behov och kan självklart kombinera utbildningarna inom både HLR och brandskydd, hos oss får ni allt från samma leverantör.

Wasim Hentati, 070-2736853
HLR Experten

Instruktörer

I dagsläget är vi ca 10 instruktörer som aktivt håller utbildningar. Med våra instruktörer kan ni känna er trygga att ni får en utbildning som genomsyras av kvalitét eftersom de är verksamma och har lång erfarenhet inom akutsjukvård och räddningstjänst. Exempel och erfarenheter hämtade från verkligheten gällande både hjärtstopp och bränder är svårslaget.

Alla våra instruktörer är självklart certifierade av Svenska HLR-rådet och följer alltid de senaste riktlinjerna och tar del av den senaste forskningen och statistiken.

Läs mer »

Våra kunder

Vår målgrupp är framförallt företag, organisationer och föreningar men vi utbildar också privatpersoner vid större grupper.

Företaget har sitt säte i Stockholm och de flesta av våra kurser sker inom Stockholms län men vi erbjuder också utbildning i Göteborg, Malmö och övriga Sverige.

Vi har lång erfarenhet av utbildning och har bara fått positiva betyg från våra kunder under åren. Här kan ni se några av våra kunder som vi har utbildat i första hjälpen eller brandkunskap. Alla har varit mer än nöjda med upplägget och instruktörerna.

Läs mer om vad våra kunder tycker om oss »

HLR Experten - våra kunder

Vad våra kunder säger om oss

linje
google recension

“Kursens upplägg var mycket pedagogiskt, med bra utrymme för frågor och klargöranden. Instruktören var saklig och mycket kunnig. Jag gillar att det var gott om tid både för att ta in och för att reflektera. Samt verkligen öva när det kommer till Hjärt- lungräddningen. Kursen kändes även väldigt aktuell, vid tidigare kurstillfällen med annan kursleverantör har visningsmaterialet varit gammalt och inaktuellt, det är viktigt att kunna känna igen sig i exemplen. Rekommenderar HLR Experten varmt.”

Jenny Magnusson | Ekonomiansvarig på Upplev Botkyrka AB/Subtopia

google recension

“Det var en jättebra kurs. Kursledaren var tydlig och bra. Talade högt och tydligt och visade de praktiska övningarna på ett tydligt sätt. Kursens innehåll var bra med variation på teori, film och praktisk övning som gör att man orkar bättre. Det var inte jag som bokade kursen men jag har inte hört om att det skulle varit några problem. Jag skulle absolut rekommendera HLR Experten till andra.”

Camilla Regn | Pensionsadministratör/arbetsmiljöombud på Aditro

google recension

”Helhetsbedömningen av utbildningen var bra. Alla var delaktiga och intresserade. De två instruktörerna som användes var mycket kompetenta. All kommunikation sköttes exemplarisk och bokningen gick väldigt lätt. Jag skulle absolut rekommendera andra att använda er som leverantör av HLR- & Brandutbildningar.”

Helena Segerstedt | Executive Assistant på Korn Ferry International AB

Möt vårt team!

Wasim Hentati, CEO

Brandman & certifierad HLR instruktör​
070-273 68 53, wasim@hlr-experten.se

Marcus Aldrin

Marcus Aldrin

Brandman & certifierad HLR instruktör
E-post: marcus.aldrin@hlr-experten.se

Linus Finnsson

Brandman & certifierad HLR instruktör
E-post: linus.finnsson@hlr-experten.se

Marcus Nord

Brandman & certifierad HLR instruktör
E-post: marcus.nord@hlr-experten.se

Jonas Boström

Brandman & certifierad HLR instruktör
E-post: jonas.bostrom@hlr-experten.se

Joakim Högström

Brandman & certifierad HLR instruktör
E-post: joakim.hogstrom@hlr-experten.se

Jaime Barrios

Jaime Barrios

Brandman & certifierad HLR instruktör
E-post: jaime.barrios@hlr-experten.se

Victoria De Leeouv, Account manager

Telefon: 08-12 111 641
E-post: victoria.de.leeouv@hlr-experten.se

Manuel Legaspi, Account manager

Telefon: 08-507 800 34
E-post: manuel.legaspi@hlr-experten.se

Begär en gratis offert!