Om oss

HLR Experten är ett företag med en målsättning om att ge så många människor som möjligt viljan och förmågan till att agera i en nödsituation, vare sig det handlar om hjärtstopp eller brand. Våra HLR utbildningar är förankrade i verkligheten och exempel hämtas från instruktörernas egna upplevelser.

Behöver ert företag nyutbildning eller repetitionsutbildning i Hjärt och lungräddning (HLR), användning utav hjärtstartare, första hjälpen, utrymningsövning eller brandutbildning så är vi det självklara valet. Många företag erbjuder endast HLR utbildningar eller Brandutbildningar, men hos oss får ni allt från samma leverantör.

Brandutbildning för företag - HLR Utbildning - Wasim Hentati - HLR Experten

HLR utbildning, Brandutbildning, HLR Experten, Foto: Wasim Hentati tel. 070-2736853 - HLR Experten

Instruktörer

Med våra instruktörer kan ni känna er trygga att ni får en utbildning som genomsyras av kvalitét eftersom de är verksamma och har lång erfarenhet inom akutsjukvård och räddningstjänst. Exempel och erfarenheter hämtade från verkligheten gällande både hjärtstopp och bränder är svårslaget.

Instruktörerna är självklart certifierade av Svenska HLR-rådet och följer alltid de senaste riktlinjerna och tar del av den senaste forskningen och statistiken.

Läs mer »

Våra kunder

Vår målgrupp är framförallt företag, organisationer och föreningar. Vi utbildar också privatpersoner om det handlar om större grupper.

Företaget har sitt säte i Stockholm och verksamhetsområdet är framförallt Stockholms län men vi kan ta uppdrag i angränsade län vid förfrågan.

Vi har lång erfarenhet av utbildning och har bara fått positiva betyg från våra kunder under åren. Här kan ni se några av de kunder som vi har erfarenhet av att ha utbildat i första hjälpen eller brandkunskap, vissa tillsammans med våra samarbetspartners. Alla har varit mer än nöjda med upplägget och instruktörerna.

Läs mer om vad våra kunder tycker om oss »

HLR Experten - våra kunder

Vad våra kunder säger om oss

“Synnerligen väl genomförd utbildning. Utbildningen var skräddarsydd för att passa våra behov, och ganska slimmad ur ett tidsperspektiv. Instruktören lyckades förmedla kunskap till personalen blandat med praktiska övningar som både uppskattades och gav många nya insikter.”

Jesper Tornebjer | Rektor på Sköndalsskolan Stockholms stad

“Utbildningen var mycket bra, lärorik och en ögonöppnare för många. Bra kompetens på instruktören. Ett stort plus för att det gick att hålla utbildningen på engelska trots att instruktören inte var förberedd på det. Jag rekommenderar varmt HLR Experten till andra.”

Jeanette Anderberg | Ekonomichef på Vix Technology (Scandinavia) AB

Kursen var väldigt bra upplagd med många praktiska övningar. Vi tyckte att instruktören var väldigt tydlig och hade lätt att förmedla sin kunskap till oss samt att han var väldig trevlig. Vi är till 100% nöjda.”

Anette Karlsson | Skyddsombud
på M Dialysis AB

Begär en gratis offert