Om oss

Vi är ett företag med en målsättning om att ge så många människor som möjligt viljan och förmågan till att agera i en nödsituation, vare sig det handlar om hjärtstopp eller brand. Våra utbildningar är förankrade i verkligheten och exempel hämtas från instruktörernas egna upplevelser.

Behöver ert företag utbildning i Hjärt och lungräddning, första hjälpen eller brandskyddsutbildning så är vi det självklara valet. Vi kan skräddarsy en utbildning efter era behov och kan självklart kombinera utbildningarna inom både HLR och brandsäkerhet, hos oss får ni allt från samma leverantör.

Wasim Hentati, 070-2736853
HLR Experten

Instruktörer

Med våra instruktörer kan ni känna er trygga att ni får en utbildning som genomsyras av kvalitét eftersom de är verksamma och har lång erfarenhet inom akutsjukvård och räddningstjänst. Exempel och erfarenheter hämtade från verkligheten gällande både hjärtstopp och bränder är svårslaget.

Instruktörerna är självklart certifierade av Svenska HLR-rådet och följer alltid de senaste riktlinjerna och tar del av den senaste forskningen och statistiken.

Läs mer »

Våra kunder

Vår målgrupp är framförallt företag, organisationer och föreningar men vi utbildar också privatpersoner vid större grupper.

Företaget har sitt säte i Stockholm och verksamhetsområdet är framförallt Stockholms län men vi kan även hålla utbildning i andra städer runt om Sverige.

Vi har lång erfarenhet av utbildning och har bara fått positiva betyg från våra kunder under åren. Här kan ni se några av våra kunder som vi har utbildat i första hjälpen eller brandkunskap, vissa tillsammans med våra samarbetspartners. Alla har varit mer än nöjda med upplägget och instruktörerna.

Läs mer om vad våra kunder tycker om oss »

HLR Experten - våra kunder

Vad våra kunder säger om oss

linje
google recension

“Kursens upplägg var mycket pedagogiskt, med bra utrymme för frågor och klargöranden. Instruktören var saklig och mycket kunnig. Jag gillar att det var gott om tid både för att ta in och för att reflektera. Samt verkligen öva när det kommer till Hjärt- lungräddningen. Kursen kändes även väldigt aktuell, vid tidigare kurstillfällen med annan kursleverantör har visningsmaterialet varit gammalt och inaktuellt, det är viktigt att kunna känna igen sig i exemplen. Rekommenderar HLR Experten varmt.”

Jenny Magnusson | Ekonomiansvarig på Upplev Botkyrka AB/Subtopia

google recension

“Det var en jättebra kurs. Kursledaren var tydlig och bra. Talade högt och tydligt och visade de praktiska övningarna på ett tydligt sätt. Kursens innehåll var bra med variation på teori, film och praktisk övning som gör att man orkar bättre. Det var inte jag som bokade kursen men jag har inte hört om att det skulle varit några problem. Jag skulle absolut rekommendera HLR Experten till andra.”

Camilla Regn | Pensionsadministratör/arbetsmiljöombud på Aditro

google recension

”Helhetsbedömningen av utbildningen var bra. Alla var delaktiga och intresserade. De två instruktörerna som användes var mycket kompetenta. All kommunikation sköttes exemplarisk och bokningen gick väldigt lätt. Jag skulle absolut rekommendera andra att använda er som leverantör av HLR- & Brandutbildningar.”

Helena Segerstedt | Executive Assistant på Korn Ferry International AB

Begär en gratis offert!