VÅRA UTBILDNINGAR
HLR OCH BRANDSKYDD
Slider
hlr utbildning - Illustration: Wasim Hentati tel. 070-2736853 - HLR Experten

HLR med hjärtstartare

I denna utbildning lär du dig hjärt lungräddning kombinerat med hjärtstartare. En hjärtstartare (AED) är ett livsavgörande verktyg och rätt hantering ökar chansen till överlevnad betydligt.

Läs mer »

Barn HLR utbildning - Handplacering vid HLR på barn - Illustration: Wasim Hentati tel. 070-2736853 - HLR Experten

Hjärt lungräddning för barn

Lär dig rädda livet på ett spädbarn eller barn som får hjärtstopp. När barn får hjärtstopp beror det oftast på andningsproblem. Därför är det också viktigt att veta hur man åtgärdar ett luftvägsstopp på små barn.

Läs mer »

hjärt lungräddning - Illustration: Wasim Hentati tel. 070-2736853 - HLR Experten

HLR + första hjälpen

Denna kurs inkluderar en HLR utbildning med hjärtstartare men vi går även igenom första hjälpen och pratar omhändertagande och behandling av de vanligaste akuta sjukdomarna och olycksfallen.

Läs mer »

brandutbildning - Foto: Wasim Hentati tel. 070-2736853 - HLR Experten

Brandutbildning

Ge er personal den kunskap som krävs enligt lagen för att agera vid en brand och öka brandsäkerheten på er arbetsplats med vår brandutbildning. Släckövning med brandsläckare och brandfilt ingår.

Läs mer »

utrymningsledare - HLR experten - Illustration: Wasim Hentati tel. 070-2736853

Utrymningsledare

Har ni personer på företaget som ska agera utrymningsledare eller har ni inga alls, oavsett så hjälper vi er att utbilda de personer som ska ansvara för utrymningen på ert företag.

Läs mer »

utrymning - HLR experten - Illustration: Wasim Hentati tel. 070-2736853

Utrymningsövning

Om utrymningslarmet går på ert företag, hur ser förfarandet ut? Kommer människor att följa enkla instruktioner och utrymma lokalerna? Vilka svårigheter och brister finns, med vår utrymningsövning är ni förberedda.

Läs mer »

Vad våra kunder säger om oss
Vad våra kunder säger om oss
Vad våra kunder säger om oss
Vad våra kunder säger om oss

“Synnerligen väl genomförd utbildning. Utbildningen var skräddarsydd för att passa våra behov, och ganska slimmad ur ett tidsperspektiv. Instruktören lyckades förmedla kunskap till personalen blandat med praktiska övningar som både uppskattades och gav många nya insikter.”

Jesper Tornebjer | Rektor på Sköndalsskolan Stockholms stad

“Utbildningen var mycket bra, lärorik och en ögonöppnare för många. Bra kompetens på instruktören. Ett stort plus för att det gick att hålla utbildningen på engelska trots att instruktören inte var förberedd på det. Jag rekommenderar varmt HLR Experten till andra.”

Jeanette Anderberg | Ekonomichef på Vix Technology (Scandinavia) AB

“Kursen var väldigt bra upplagd med många praktiska övningar. Vi tyckte att instruktören var väldigt tydlig och hade lätt att förmedla sin kunskap till oss samt att han var väldig trevlig. Vi är till 100% nöjda.”

Anette Karlsson | Skyddsombud/Arbetsledare på M Dialysis AB

Mycket bra utbildning. Systematiskt och pedagogiskt framfört. Viktiga punkter framfördes på ett sätt som man inte glömmer. Bara positivt omdöme om en verkligen viktig utbildning. Jag rekommenderar HLR Experten.

Birger Wallsten | Dricksvattenexpert på Svenskt Vatten AB

previous arrow
next arrow
Slider

Boka utbildning