VÅRA UTBILDNINGAR

VÅRA UTBILDNINGAR

HLR OCH BRANDSÄKERHET

HLR utbildning i Stockholm

Vuxen HLR utbildning

I denna HLR utbildning lär du dig hjärt och lungräddning kombinerat med hjärtstartare. En hjärtstartare är ett livsavgörande verktyg och rätt hantering ökar chansen till överlevnad betydligt.

Läs mer »

hjärt och lungräddning, HLR utbildning - Illustration: Wasim Hentati tel. 070-2736853 - HLR Experten

Första hjälpen kurs

Denna första hjälpen kurs inkluderar en HLR utbildning men vi går även igenom första hjälpen och pratar omhändertagande och behandling av de vanligaste akuta sjukdomarna och olycksfallen.

Läs mer »

Barn HLR utbildning, hjärt och lungräddning, - Handplacering vid HLR på barn - Illustration: Wasim Hentati tel. 070-2736853 - HLR Experten

Barn HLR utbildning

Denna Barn HLR utbildning lär dig rädda livet på ett spädbarn eller barn som får hjärtstopp. Du får också lära dig hur man agerar om ett litet barn sätter något i halsen.

Läs mer »

brandutbildning, brandkurs för företag, - Foto: Wasim Hentati tel. 070-2736853 - HLR Experten

Brandutbildning

Ge er personal den kunskap som krävs enligt lagen för att agera vid en brand och öka brandsäkerheten på er arbetsplats med vår brandutbildning i Stockholm. Släckövning med brandsläckare och brandfilt ingår.

Läs mer »

utrymningsledare - HLR experten - Illustration: Wasim Hentati tel. 070-2736853

Utrymningsledare

Har ni personer på företaget som ska agera utrymningsledare eller har ni inga alls, oavsett så hjälper vi er att utbilda de personer som ska ansvara för utrymningen på ert företag.

Läs mer »

utrymning - HLR experten - Illustration: Wasim Hentati tel. 070-2736853

Utrymningsövning

Om utrymningslarmet går på ert företag, hur ser förfarandet ut? Kommer människor att följa enkla instruktioner och utrymma lokalerna? Vilka svårigheter och brister finns, med vår utrymningsövning är ni förberedda.

Läs mer »

Vad våra kunder säger om oss

linje
google recension

“Synnerligen väl genomförd utbildning. Utbildningen var skräddarsydd för att passa våra behov, och ganska slimmad ur ett tidsperspektiv. Instruktören lyckades förmedla kunskap till personalen blandat med praktiska övningar som både uppskattades och gav många nya insikter.”

Jesper Tornebjer | Rektor på Sköndalsskolan Stockholms stad

google recension

“Utbildningen var mycket bra, lärorik och en ögonöppnare för många. Bra kompetens på instruktören. Ett stort plus för att det gick att hålla utbildningen på engelska trots att instruktören inte var förberedd på det. Jag rekommenderar varmt HLR Experten till andra.”

Jeanette Anderberg | Ekonomichef på Vix Technology (Scandinavia) AB

google recension

Kursen var väldigt bra upplagd med många praktiska övningar. Vi tyckte att instruktören var väldigt tydlig och hade lätt att förmedla sin kunskap till oss samt att han var väldig trevlig. Vi är till 100% nöjda.”

Anette Karlsson | Skyddsombud
på M Dialysis AB

Få ett gratis prisförslag!