Garanterat nöjd

Annars ersätter vi er, oavsett skäl

När ni bokar en HLR utbildning eller brandutbildning hos oss tar vi fullt ansvar för att leverera en kvalitetsutbildning. Om ni av någon anledning inte känner er nöjda med kursen så är vi inte heller nöjda. Vi kommer att ersätta er, oavsett skäl.

Vi vågar stå för vad vi lovar och om ni anser att vi inte uppfyller detta så är vi beredda att återbetala hela kurskostnaden till er.

När man bokar en livsviktig utbildning i hjärt och lungräddning så förutsätter man sjävklart att utbildningen ska leverera ett innehåll som ger deltagarna de kunskaper som krävs för att rädda liv. Men om ni tycker att utbildningen inte levde upp till era förväntningar så anser vi att ni ska slippa betala för det.

Absolut nöjd eller pengarna tillbaka

  Börja med att kontakta oss och tala om vad ni inte blev nöjda med.

  Oavsett era skäl får ni pengarna tillbaka, vi ifrågasätter inte.

  Är du företagskund så makulerar vi fakturan.

  Är du privatkund så får du pengarna insatta på ditt konto.

100 % Pengarna tillbaka garanti vid våra utbildningar - HLR Experten

Vad våra kunder säger om oss

linje
google recension

“Det kändes Inspirerande och flera tyckte att de skulle våga hjälpa andra nu efter utbildningen. Både utbildningen och instruktören är väl uppskattad. Mycket kunnig och insatt i ämnet. Bra fokus på lärandet och tiden. Mycket nöjda med bemötandet och hur vi har fått svar på frågor som ställdes. Bra upplägg med utbildningen. Det var snabb återkoppling vid bokning. Mycket uppskattat att få inramat företagscertifikat. Vi rekommenderar starkt HLR Experten till andra verksamheter och privat personer.”

Berit Mesfun | Verksamhetschef på AB Hemstöd24 Omsorg