Garanterat nöjd

Annars ersätter vi er, oavsett skäl.

När ni bokar en HLR utbildning eller brandutbildning hos oss tar vi fullt ansvar för att leverera en kvalitetsutbildning. Om ni av någon anledning inte känner er nöjda med kursen så är vi inte heller nöjda. Vi kommer att ersätta er, oavsett skäl.

Vi vågar stå för vad vi lovar och om ni anser att vi inte uppfyller detta så är vi beredda att återbetala hela kurskostnaden till er.

När man bokar en livsviktig utbildning i hjärt och lungräddning så förutsätter man sjävklart att utbildningen ska leverera ett innehåll som ger deltagarna de kunskaper som krävs för att rädda liv. Men om ni tycker att utbildningen inte levde upp till era förväntningar så anser vi att ni ska slippa betala för det.

Absolut nöjd eller pengarna tillbaka

  Börja med att kontakta oss och tala om vad ni inte blev nöjda med.

  Oavsett era skäl får ni pengarna tillbaka, vi ifrågasätter inte.

  Är du företagskund så makulerar vi fakturan.

  Är du privatkund så får du pengarna insatta på ditt konto.

100 % Pengarna tillbaka garanti vid våra utbildningar - HLR Experten

Vad våra kunder säger om oss

“Synnerligen väl genomförd utbildning. Utbildningen var skräddarsydd för att passa våra behov, och ganska slimmad ur ett tidsperspektiv. Instruktören lyckades förmedla kunskap till personalen blandat med praktiska övningar som både uppskattades och gav många nya insikter.”

Jesper Tornebjer | Rektor på Sköndalsskolan Stockholms stad

“Utbildningen var mycket bra, lärorik och en ögonöppnare för många. Bra kompetens på instruktören. Ett stort plus för att det gick att hålla utbildningen på engelska trots att instruktören inte var förberedd på det. Jag rekommenderar varmt HLR Experten till andra.”

Jeanette Anderberg | Ekonomichef på Vix Technology (Scandinavia) AB

Kursen var väldigt bra upplagd med många praktiska övningar. Vi tyckte att instruktören var väldigt tydlig och hade lätt att förmedla sin kunskap till oss samt att han var väldig trevlig. Vi är till 100% nöjda.”

Anette Karlsson | Skyddsombud
på M Dialysis AB