Våra tjänster och produkter

Hemsida och SEO

Vi skapar professionella hemsidor och arbetar aktivt med SEO.

Programmering

Vi har kompetent personal som hjälper er med allt inom programmering.

Grafisk design

Vi tar hand om både bild och videoproduktion samt redigering.

Google ads

Vi skapar professionella annonser som ger ert företag ökad försäljning.

Powerpoint design

Vi skapar moderna presentationer för ert företag och era kurser.

E-learning course

VI skapar snygga webbkurser åt er enligt era önskemål.

Första hjälpen produkter

Vi säljer allt inom första hjälpen, tryckförband och väskor.

Hjärtstartare

Vi säljer hjärtstartare från de flesta tillverkarna. Enbart CE godkända.

Brandsläckare

Vi säljer brandsläckare, både styckvis men men också i större volymer.

SBA dokumentation

Vi tar hand om ert systematiska brandskyddsarbete.

HLR Affischer

Vi trycker och säljer färdiga HLR affischer till både företag och privatpersoner.

Utrymningsplaner

Vi planerar, designar och ritar era utrymningsplaner.

Hemsida och SEO

Vi hjälper ditt företag att programmera och utveckla en ny hemsida. I dagens läge är synligheten på internet det viktigaste för ett företags framgång. Det finns många konkurrenter inom alla verksamhetsområden och för att kunderna ska välja just ert företag behöver ni en hemsida som ger ett utryck av förtroende och professionalitet.

Vi har lång erfarenhet av programmering och digital design och kan leverera en hemsida av högsta kvalitet till ett förmånligt pris. Men det räcker inte bara med en snygg hemsida, det måste också finnas ett aktivt arbete med SEO (search engine optimization) för att just din hemsida ska synas när kunderna söker efter ett visst sökord.

Det är ett stort arbete som måste utföras både på hemsidans (frontend) men även på hemsidans (backend). Arbetet behöver också vara kontinuerligt. Allt detta kan vi hjälpa er med. Detta i kombination med att vi också designar er logotyp, tar fram visitkort, ritar foldrar, tar fram bilder och producerar videomaterial gör att ni får en komplett produkt av oss.

Vi utvecklar er hemsida komplett, ni ger oss enbart er affärsidé och vi utvecklar all text som är nödvändig för hemsidan. Vi skriver artiklar och presenterar produkter enligt era önskemål.

Vi skapar animerade videoklipp till er hemsida och tar fram unika bilder anpassade för er verksamhet för att skapa ett bättre förtroende för era kunder.

Programmering

Behöver ert företag utveckla en anpassad app eller ett specifikt program för er verksamhet? Vi kan hjälpa er med detta, vi har möjlighet att programmera i de vanligaste programmeringsspråken såsom PHP, Java, Javascript, HTML, CSS, C++, C och Python. Professionella programmerare med stor erfarenhet hjälper er utveckla en anpassad produkt för er verksamhet.

Ni behöver inte ha någon tidigare erfarenhet utav programmering, vi tar hand om allt från start till slut. Det enda ni behöver förklara är vilket behov som behöver uppfyllas och sedan tar vi tar hand om att hitta den bästa lösningen för er.

Priserna är beroende på projekt och offert kan lämnas efter ett första inledande samtal där ni får presentera ert företag och förklara ert behov mer i detalj.

Grafisk Design

Vi hjälper till med alla typer utav grafisk design, behöver ni en logotyp till ert nystartade företag eller en ny grafisk profil till hemsidan? Kanske vill ni ta fram en folder eller en affisch? 

Oavsett så hjälper vi er med att utveckla professionella produkter. VI har stor erfarenhet av att arbeta med Photoshop och Illustrator och kan även erbjuda videoredigering och ljudredigering i programmet Premiere pro. 

Vi har riktigt duktiga grafiska designers i vårt team och kan leverera en produkt helt enligt era önskemål.  Vi forsätter arbeta tills ni är held nöjda med resultatet.

Google Ads

Konkurrensen är hård på Google och för att synas gäller det att annonsera med korrekt anpassade annonser enligt Googles kriterier. Vi har flera års erfarenhet i branschen och delar mer än gärna med oss av detta om ni väljer att samarbeta med oss. Om ni låter oss ta hand om ert företags annonsering och optimering kommer ni inom kort att få väldigt positiva resultat på er försäljning.

Vi börjar med att göra en konkurrensundersökning inom det verksamhetsområde ni är verksam inom för att ta fram de bästa sökordsförslagen för er annonsering. Därefter upprättar vi attraktiva annonser och begränsar dessa till er tänkta målgrupp och lokalisering. Vi ger även förslag på er månatliga budget för att få så bra resultat som möjligt. Vi administrerar ert konto och följer regelbundet upp med statistikresultat för just era annonser.

Vi kan också skapa specifika nischade målsidor för just er produkt för att annonsen ska sticka ut ännu mer.

Powerpoint design

Är ni ett företag i behov av professionella företagspresentationer eller kurspresentationer? Vi har stor erfarenhet av utveckling och producering inom bild och videoteknik och hjälper ert företag att ta fram en slutprodukt enligt era önskemål. En professionell PowerPoint presentation lyfter upp din presentation och gör det lättare för deltagarna att komma ihåg och minnas just ditt innehåll.

Vi kan skapa en ny mall från grunden alternativt redigera och förbättra er nuvarande presentation så att den får en modernare design och utseende. Om ni vill att vi utformat en ny presentation från grunden så behöver vi följande:

• Innehållsförteckning på kursen
• Inledning
• Avsnittsinnehåll
• Text eller ljudmaterial gällande kursen
• Exempelbilder från ämnesområdet
• Logotyp som ska användas

E-learning course

Sitter du på kunskap som du gärna vill dela med dig av till andra? Du kanske är ett geni inom programmering och vill skapa en kurs för nybörjare, eller så kanske du redan har en färdig kurs som du vill digitalisera, oavsett så hjälper vi er att utveckla en webbkurs inom valfritt ämnesområde från start till färdig produkt.

Vi hjälper er med allt ifrån programmering till producering, bearbetning och redigering av bild och videomaterial. Det enda ni behöver assistera med är er kunskap och erfarenhet från ert ämnesområde. Det vi tar hand om är följande:

• Hosting och domännamn på ett av Sveriges populäraste webbhotell
• Installering och förberedelse av hemsidan
• Backend och frontend utveckling av en utbildningsportal för er webbkurs
• Bearbetning av video och bildmaterial
• Vi utformar presentationsbilder i powerpoint baserat på ert material
• Vi hjälper er med annonsering av webbkursen
• Vi hjälper er ta fram betalningsfunktioner för webbkursen
• Vi underhåller och uppdaterar webbkursen enligt era önskemål
• Vi hjälper er med kundkontakt för webbkursen

Utrymningsplan

En utrymningsplan visar tydligt var utrymningsvägar är lokaliserade. Den visar också var släckredskap såsom brandsläckare och första hjälpen material finns att tillgå. I utrymningsplanen ska det finnas information om hur du ska agera i händelse av brand eller vid annan fara som kräver en snabb utrymning. Särskilda rutiner för ert företag samt placering av återsamlingsplats ska också finnas med i utrymningsplanen.

Vi hjälper er med att planera, designa och rita er utrymningsplan. Ni bestämmer själva om ni vill ha utrymningsplanen enbart som en digital produkt och/eller som en utrymningstavla. Vi följer den svenska standarden (SS 2875)

För alla typer utav frågor, beställningar eller prisuppgifter går det bra att maila till: info@hlr-experten.se

SBA Pärm

Vi hjälper ert företag med att komma ingång med det systematiska brandskyddsarbetet och tar fram all nödvändig information som krävs för detta. Alla verksamheter ska enligt lag se till att det finns ett aktuellt systematiskt brandskyddsarbete, även förkortat SBA.

SBA arbetet ska se till att skydda personalen, besökare och själva verksamheten i händelse av brand. Arbetet består dels i att ta fram en organisation för hur man ska agera i en brandsituation. Det är ingen skillnad om det är en restaurang, ett företag, en förskola, en industri eller en bostadsrättsförening, alla måste bedriva ett systematiskt brandskyddsarbete. Vi hjälper er att ta fram en SBA pärm både i digital och analogt format.

Vi kan även utbilda er personal så att ni själva kan utföra regelbundna SBA-kontroller, vi utbildar också brandskyddsansvariga som i fortsättningen kan ta kontroll över arbetet och fortsätta upptäcka och åtgärda eventuella nya brandrisker som uppstår i verksamheten.

Hjärtstartare (AED)

Vi är återförsäljare för de allra största tillverkarna av hjärtstartare och kan erbjuda kvalitativa CE märkta hjärtstartare med snabba leveranser till ett bra pris.

En hjärtstartare är en väldigt billig livförsäkring och något som alla företag och kontor bör ha. Vi rekommenderar alla som kan att investera i en hjärtstartare eftersom ca 6 000 personer drabbas av ett hjärtstopp utanför sjukhus i Sverige varje år.

Vi säljer de flesta hjärtstartarna på marknaden, vi säljer också tillbehör såsom batterier och elektroder. Några av våra mest sålda hjärtstartare kan ni läsa mer om i produktbladen nedan där ni även finner aktuella priser på hjärtstartarna.

Första hjälpen produkter

Vi säljer också produkter inom första hjälpen såsom första hjälpen väskor, första förband, avsnörande förband, första hjälpen tavlor osv. Vi är en helhetsleverantör inom första hjälpen och kan ta emot både små beställningar och större beställningar. 

Alla våra produkter är CE märkta och av högsta kvalite. Vi säljer både till privatpersoner och till företag eller myndigheter. Vi kan också utbilda er i hur ni använder dessa första hjälpen produkter enligt era önskemål.

Brandsläckare

Våra vanligaste brandsläckare är pulversläckare och skumsläckare, men vi säljer alla varianter av brandsläckare såsom koldioxidsläckare, vattensläckare och fettsläckare. Vi är återförsäljare för alla produkter inom brandbekämpning och säljer även produkter för förebyggande brandskydd såsom brandvarnare, skyltar, nödbelysning och skyddsutrustning.

HLR Affischer

Om ni behöver köpa HLR affischer till kontoret så kan ni beställa de av oss genom att kontakta info@hlr-experten.se. Vi skickar de direkt till er och ni får mängdrabatt ju fler ni beställer. Mer info gällande affischerna går att läsa på följande sida.
CPR Steps Poster for Adults. CPR guidelines. How to do CPR?

Kontakta oss för prisuppgifter

Vi svarar vanligtvis inom 1 arbetsdag om förfrågan sker på en vardag.